Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У закладах освіти Чернівецького району пролунали останні дзвоники

Дата: 31.05.2024 16:33
Кількість переглядів: 46

Фото без опису📚У закладах освіти Чернівецького району пролунали останні дзвоники, зібравши в один яскравий візерунок різнобарвні вишиванки, квіти, кульки та стрічки, і, звичайно, найщиріші в світі дитячі посмішки та схвильовані обличчя батьків і педагогів. Шкільні лінійки вже другий рік поспіль проходять в умовах повномасштабної війни, яку росія розв'язала проти України. Саме тому головною умовою цього свята стала підвищена безпека. 

🏫По-сімейному тепло і водночас урочисто відбувся захід у Чернівецькому ліцеї №22 ім. Антона Кохановського (директор – Леся Бабій): були підведені підсумки роботи за навчальний рік, нагороджені грамотами переможці олімпіад, конкурсів та змагань різного рівня. Зворушливі шкільні вальси, фольклорні та сучасні танцювальні флешмоби, виступи випускників, сльози на очах батьків, вчителів, гостей — таким залишиться цей день у пам’яті випускників та всіх, хто завітав сьогодні на свято Останнього дзвоника до одного з найкращих Чернівецьких закладів освіти.

🤝Від імені начальника Чернівецької районної військової адміністрації учасників свята привітала начальниця управління освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту Людвига Цуркан, яка зазначила: «Попри виклики, які постали перед країною й обумовили непростий 2023-2024 навчальний рік, сьогодні свято! Всім школярам бажаю гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям – вдячних учнів, нових успіхів та натхнення на підготовку до нового навчального року, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети! Щастя всім, добра, міцного здоров’я, успіхів, миру та перемоги!»

 

💙💛 Дякуємо освітянам за сумлінну працю 24/7 та подолання викликів воєнного часу! 

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь