Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

 У Чернівцях у приміщенні медіацентру «Belle Vue» відбулася презентація нової книжки Володимира Килинича «Чернівці на крисах капелюха»

Дата: 24.05.2024 18:25
Кількість переглядів: 48

Фото без опису У Чернівцях у приміщенні медіацентру «Belle Vue» відбулася презентація нової книжки Володимира Килинича «Чернівці на крисах капелюха».

 

Це роман, який об’єднує декілька ліричних коротких есе про місто та людей цього міста,  про «старі» і «нові» Чернівці, про любов автора до них.

 

🤩З великим інтересом учасники презентації дізналися про процес створення книги, отримали насолоду від чудової дотепної декламації есе Богдана Ластівки та блискучої модерації події літературознавицею Інгою Кейван.

 

💁🏼‍♂️ В ході представлення своєї книги автор підкреслив: «Я почав створювати роман на початку війни, адже не можна залишати місто навіть у такий скрутний час. Крім того,  знайомі з фронту почали писати, що це допомагає на передовій. Хто головний герой книги? Чернівці, загалом на сторінках книжки можна буде познайомитися з майже сотнею людей, які списані з реальних персонажів. Гадаю, що в мене вийде навіть трилогія, бо дуже багато є написаних текстів, які чекають свого часу».

 

ℹ️ Довідка про автора:

Володимир Килинич - публіцист, громадський діяч. Чернівці – головний герой п’яти його книжок, написаних у своєрідній авторській манері, для якої характерні легка іронія та дотепність разом із глибоким ліризмом.

Друкувався в США, Ізраїлі, Німеччині, Австрії, у багатьох чернівецьких, київських та львівських виданнях, на інтернет-ресурсах.

 

Відділ освіти і культури 

управління освіти, охорони 

здоров’я, культури, молоді 

та спорту Чернівецької РВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь