Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Архівний відділ Чернівецької районної військової адміністрації: 

Дата: 22.05.2024 16:42
Кількість переглядів: 30

Фото без опису📌22 травня робочою групою Державного архіву Чернівецької області на чолі із заступником директора Державного архіву Чернівецької області Оленою Слепинюк здійснено комплексну перевірку стану архівної справи в архівному відділі Чернівецької районної державної адміністрації (м.Кіцмань) та Трудовому архіві Кіцманської міської ради.

У ході перевірки було відзначено належний рівень сприяння органу місцевого самоврядування у забезпеченні належних умов функціонування архівних установ та збереження ними документів, обговорено проблемні питання і окреслено шляхи їх вирішення.

 

🔎 Спеціалістами Держархіву ретельно були проаналізовані документи діловодства архівних установ за 2021-2023 роки та І квартал 2024 року, наявність розпорядчо-установчих документів, положень, інструкцій, що регламентують їх діяльність, стан ведення довідково-облікової документації, діяльність відомчих архівних підрозділів установ фондоутворювачів архівів, стан з популяризації документів, що зберігають архіви та їх інформування. 

 

👉🏻 Особлива увага була приділена вивченню стану роботи з фізичними та юридичними особами, обслуговуванню громадян з наведення архівних довідок, проаналізовано терміни виконання архівних запитів, зміст довідок та відповідність їх даних первинним архівним документам.

 

☝🏻Робоча група Держархіву Чернівецької області надала конкретні методичні рекомендації по вдосконаленню роботи з діловодства та окреслила пріоритетні напрямки першочергового вирішення питань розвитку архівної справи.

 

🤩 Також, задля родзинки насиченого дня, для фахівців Державного архіву організували похід до місцевого історико-краєзнавчого музею, де ознайомилися з музейними експонатами, інформацією з життєво-творчого шляху Володимира Івасюка, речовими свідками періоду ІІ світової війни та агресії росії з 2014 року тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь