Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Німецька делегація з адміністративного округу Рендсбург-Екернферде (Німеччина) відвідала Чернівецький район з гуманітарною місією!

Дата: 01.05.2024 17:53
Кількість переглядів: 71

Фото без опису♾️ Начальник Чернівецької РВА Дмитро КОЗАРІЙЧУК та заступниця начальника Каріна ПОП зустрілися з представниками адміністративного округу Рендсбург-Екернферде (Німеччина) Томасом Форстом та Карстеном Нойбауером. 

Вже вкотре із початку повномасштабного вторгнення рф в Україну вони привезли гуманітарну допомогу. Цього разу - автобус для перевезення людей з обмеженими можливостями, спорядження для рятувальників та ноутбуки.

💬 «Ми завжди раді вітати наших німецьких гостей. Розуміємо, що без допомоги наших іноземних друзів, нам би було значно важче. Бачимо, як кожен на своєму рубежі завзято докладає зусилля. Вдячні за Ваш ентузіазм, допомогу та віру в перемогу України», - зазначив начальник районної військової адміністрації Дмитро КОЗАРІЙЧУК.

Тримати міжнародний дипломатичний фронт зараз не менш важливо. Як і тепер, так і після перемоги України, усі можливі проєкти повинні здійснюватися задля підтримки кожного громадянина територіальних громад району, області, держави.

 

Працюємо далі!

Разом до перемоги 💙💛

#МиСильні🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь