Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світ обʼєднується заради миру та перемоги України

Дата: 21.04.2024 15:43
Кількість переглядів: 19

Фото без описуСвіт обʼєднується заради миру та перемоги України: Палата представників США ухвалила надзвичайно важливе рішення - законопроєкт про виділення майже 61 мільярда доларів для підтримки нашої країни у боротьбі проти агресії росії.

 

Це командна робота і значний здобуток Президента України Володимира Зеленського, Офіса Президента України, Кабінету Міністрів, Верховної Ради України, Головнокомандуючого Збройних Сил України, наших міжнародних партнерів, керівників обласних та районних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, кожного захисника і  захисниці, українців, які згуртовано працюють заради збільшення підтримки нашої держави та наближення Перемоги! 

💙💛

 

🇺🇦🤝🇺🇸Особлива подяка конгресменам, а також сенаторам за сприяння у нашій боротьбі за демократію. Велике спасибі народу Сполучених Штатів Америки за його доброту та за те, що він відкрив свої серця для нас, адже Україна отримує дуже вагомий пакет американської підтримки, який відчують і наші воїни на передовій, наші міста і села, які потерпають через повномасштабне вторгнення росії. 

 

Ми спільними зусиллями наблизили цей результат. Адже свідомо розуміємо масштаби втрат і терору російського агресора. Світ разом з нами!

 

В єдності наша сила!

Слава Україні!

Слава ЗСУ!

🇺🇦🇺🇦🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь