Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник районної військової адміністрації Дмитро Козарійчук провів сьогодні позачергове засідання ДНПК при Чернівецькій районній військовій адміністрації

Дата: 16.04.2024 15:23
Кількість переглядів: 14

Фото без опису🔄 Начальник районної військової адміністрації Дмитро Козарійчук провів сьогодні позачергове засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Чернівецькій районній військовій адміністрації.

📌 На порядку денному розглядали питання щодо проведення весняної та осінньої кампанії з пероральної імунізації диких мʼясоїдних тварин проти сказу у 2024 році.

☝🏻Під час засідання начальник Чернівецької РВА Дмитро Козарійчук зазначив про те, що враховуючи запроваджений в країні воєнний стан, весняна кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу буде проводитись шляхом наземного розподілу принад, які містять високоімунну, безпечну вакцину. 

«Прохання до жителів територіальних громад району бути обачнішими. У разі виявлення приманок не торкатися їх руками та не переміщувати з місць розкладання», - підкреслив очільник району.

За результатами засідання, члени комісії одноголосно прийняли відповідні рішення.

❕Нагадуємо, що приманка є цілком безпечною для людей і тварин. Вона має вигляд невеликого брикету розміром із сірникову коробку з запахом м’ясокісткового борошна, а всередині містить желеподібну капсулу з вакциною проти сказу.

Єдине, якщо дика тварина відчує запах людини на приманці, то вона її не їстиме.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь