Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У березні 2024 р. заплановано старт конкурсу проєктних пропозицій.

Дата: 11.04.2024 13:58
Кількість переглядів: 21

Фото без опису🗓️ У грудні 2023 р. Європейська Комісія схвалила приєднання України до програми міжрегіонального співробітництва Interreg Europe (далі - Програма), яка направлена на покращення управління співробітництвом через посилення спроможності субʼєктів, удосконалення наявних інструментів, формування спільних рішень для протидії викликам у реалізації політики згуртованості Європейського Союзу. Бюджет Програми складає 379 млн євро.

 

🏁У березні 2024 р. заплановано старт конкурсу проєктних пропозицій.

Враховуючи зазначене, інформуємо, що у квітні платформа з вивчення практик (Policy Learing Platform) проводитиме серію вебінарів на тему «Від відходів до ресурсів»:

- «Дослідження методів збору біовідходів» про стратегії підвищення збору біовідходів, важливих для циркулярної економіки та успішні історії проєктів який який відбудеться 23 квітня 2024 р. о 15 год. Реєстрація доступна за посиланням:

https://shorturl.at/IFJX2;

 

- «Інноваційні рішення обробки біовідходів» про інноваційні рішення обробки біовідходів та досвід трансформаційних проєктів з Європи, який відбудеться 30 квітня 2024 р. о 15 год. Реєстрація доступна за посиланням:

https://shorturl.at/mqx78.

 

Заінтересованими учасниками можуть бути міста, органи місцевого самоврядування, асоціації, агенції регіонального розвитку, державні органи, комунальні заклади, навчальні заклади, заклади охорони здоровʼя, природні парки, освітні установи, торгово-промислові палати, інші неприбуткові організації, які готові спільно напрацьовувати кращі рішення для регіонального та територіального розвитку спільно з партнерами з країн-членів ЄС.

 

Просимо заінтересованих осіб взяти участь у зазначених заходах.

Посилання для зустрічі буде надіслано додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь