Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися фінальні змагання ІІІ етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч спортивні шкільні ліги» з футзалу

Дата: 06.04.2024 11:43
Кількість переглядів: 35

Фото без опису📍 5 квітня у Чернівецькому районі на базі Заставнівської міської дитячо-юнацької спортивної школи (директор – Інна Леваніна) відбулися фінальні змагання ІІІ етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч спортивні шкільні ліги» з футзалу.

⛹🏻Упродовж минулого місяця 30 команд територіальних громад району, які об’єднали 360 учасників, демонстрували вражаючі результати під час передфінальних відбіркових змагань з цього виду спорту, а 6 команд з Глибоцької, Заставнівської, Герцаївської, Сторожинецької, Новоселицької та Мамаївської ТГ  продовжили свій шлях у фіналі, що свідчить про високий ступінь конкуренції та відмінну підготовку учасників з футзалу.

💬Перед початком змагань до присутніх з вітальним словом звернувся перший заступник начальника районної військової адміністрації Сергій Фалібога, який зазначив, що «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» стають важливою платформою для розвитку лідерських якостей та спортивного духу серед учасників. Такі заходи сприяють підтримці спортивної культури та формуванню здорового способу життя у шкільній спільноті.  Дякуємо ЗСУ за змогу проводити змагання! Дякуємо  керівництву Заставнівської громади, учителям фізичного виховання, тренерам, суддівській колегії, спонсорам та всім учасникам змагань за підтримку наших ініціатив. Разом переможемо! 🇺🇦

💬Начальник Чернівецького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Корнелій Жукотинський спільно з начальницею управління освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту районної адміністрації Людвигою Цуркан, начальницею відділу освіти, культури, молоді та спорту Зоряною Пазюк, директором обласної школи вищої спортивної майстерності Сергієм Задорожняком побажав учасникам удачі, наполегливості, наснаги та перемог!

🏆Команди ретельно підготувалися до змагань та продемонстрували свою силу та спритність. За підсумками було визначено переможців, яких було нагороджено кубками та дипломами районної військової адміністрації. Призові місця розподілилися наступним чином: ІІІ місце – команда учнів Мамаївської ТГ, ІІ місце – Сторожинецької ТГ, І місце – Глибоцької ТГ.

🎁 Кожна команда отримала у подарунок футбольні м’ячи від голови Асоціації футболу Чернівецької області Василя Орлецького та солодкі призи від громадської організації «Український незалежний інформаційний альянс «УНІА». 

🤩А переможець змагань виборов для свого закладу дрон від голови громадської організації «Український незалежний інформаційний альянс «УНІА» Олександра Панзиги. Від тепер учні Глибоцької гімназії зможуть оволодіти актуальному навику управління безпілотними апаратами та проводити відеозйомки всіх своїх свят та заходів!

💙💛Пишаємось кожною командою та кожним учасником! Разом – до Перемоги!

#scl_chernivtsiregion

#буковинськішкільніліги

#плічопліч


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь