Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Чернівецькому районі стартував ІІІ (районний) етап Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч

Дата: 26.03.2024 11:40
Кількість переглядів: 33

Фото без опису⛹🏻У Чернівецькому районі стартував ІІІ (районний) етап Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч  - перший грандіозний спортивний проєкт для школярів під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО», мета якого – допомогти залучити молодь саме до шкільного спорту, до регулярних занять фізичною культурою та навчити дітей бути командою. 

📍25 березня у Глибоцькій територіальній громаді відбулися районні змагання зі спортивного орієнтування, у яких взяли участь 108 учнів закладів освіти.

З побажаннями вдалих матчів, турнір відвідали почесні гості – заступниця начальника Чернівецької районної військової адміністрації Каріна Поп, голова Глибоцької територіальної громади Григорій Ванзуряк, начальник Чернівецького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Корнелій Жукотинський, директор Чернівецького обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді Борис Баглей, голова Федерації спортивного орієнтування України у Чернівецькій області Олег Ленюк, начальниця управління освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту районної військової адміністрації Людвига Цуркан.

💬Заступниця начальника Чернівецької районної військової адміністрації Каріна Поп на підведенні підсумків змагань зазначила, що Пліч-о-пліч і ще раз підкреслює, що український дух незламний, навіть у складних умов війни ми продовжуємо формуватися та розвиватися як здорова нація, яка виборює перемоги і на полі бою, і на спортивних аренах!

🥇У запеклій боротьбі ІІІ місце здобули команди Котелівського ліцею Новоселицької ТГ, Горішньошеровецького ліцею Горішньошеровецької ТГ, Старовочинецького ліцею Кам’янецької ТГ, ІІ місце – команди Турятського ліцею Тарашанської ТГ та Луковицького ООЗСО І-ІІІ ступенів Чагорвської ТГ. 

🏆А переможцями турніру стали учні ОЗ «Глибоцький ліцей» Глибоцької ТГ.

Після фінішу учасники змагань  відвідали краєзнавчий музейний комплекс Старововчинецького ліцею імені Івана Топала та Глибоцький краєзнавчий музей. Крім того, волонтерський осередок Глибоцького центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді організував  благодійну виставку-ярмарок домашніх кондитерських виробів та випічки, кошти від якої будуть спрямовані на закупівлю дронів для ЗСУ.

👏🏻Всі команди-призери отримали кубки, а учасники – грамоти Чернівецької районної військової адміністрації. Вітаємо спортсменів з високими результатами та бажаємо нових перемог! Дякуємо тренерам за підготовку та підтримку!

Дякуємо ЗСУ за змогу проводити змагання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь