Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чернівецький багатопрофільний ліцей №4 святкує свій 50-річний ювілей

Дата: 25.03.2024 14:51
Кількість переглядів: 32

Фото без опису🎊Чернівецький багатопрофільний ліцей №4, один з найкращих та найкреативніших закладів Нової української школи  у Чернівецькому районі, святкує свій 50-річний ювілей! 

«Життя  кожної людини складається із буднів та свят. На таких самих принципах формується життя колективу, і навіть життя цілого приміщення, яке оживає від людських голосів, дитячого щебету, благородних цілей, задля досягнення яких у людини виростають крила!» - такими словами розпочалися урочистості. 

Ювілейне свято відкрили директорка закладу Анжела Починок та ведучі свята - молоді вчителі, колишні учні ліцею.

💬Вітаючи педагогічний колектив ліцею, учнів та батьків, начальниця управління освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту Чернівецької районної військової адміністрації Людвига Цуркан привітала всіх присутніх в залі зі знаменною подією та  зауважила: «Школа живе і виконує важливе державне призначення - готує до дорослого життя нове покоління. Я бажаю Вам невичерпного благородства і подвижництва душі, успіхів у справі виховання нового покоління - громадян двадцять першого століття з високим рівнем культури і освіти, в руках яких майбутнє нашої Батьківщини».

🤝Від імені начальника районної військової адміністрації було висловлено слова подяки активній спільноті школи, що в цей драматичний для України час вони згуртувалися для допомоги Збройним Силам України та українцям, які постраждали від дій окупантів, а чимало випускників та працівників школи наразі боронять Україну в лавах Збройних Сил.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь