Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До Всесвітнього дня поезії відбулася мистецька імпреза

Дата: 22.03.2024 10:22
Кількість переглядів: 27

Фото без опису🖋️Прийнято говорити, що поезія – це загущеність думки й почуття. Іван Франко назвав поезію кристалізацією життя, Ліна Костенко написала, що вона завжди неповторна, якийсь безсмертний дотик до душі, а Сергій Жадан визначив, що це – життя мови: доки існує поезія, доти мова не є чимось застиглим і внормованим.

До Всесвітнього дня поезії відбулася мистецька імпреза  -  захід, організований Союзом українок, у якому взяли участь поети Буковинського краю, вихованці музичних шкіл та на якому було презентовано поетичний буклет: серію листівок віршів-присвят до 30-річчя Чернівецького відділу Союзу Українок під гаслом «Мати. Дружина. Воїн».

💬 Відзначаючи найактивніших учасниць імпрези за патріотичну громадську позицію, творчу майстерність та особистий внесок у збагачення духовної та культурної спадщини рідного краю, начальниця відділу освіти та культури Чернівецької районної військової адміністрації Олеся Петрик підкреслила, що поезія — це голос істини, голос правди, і той, хто чує його, здатний піднятися на вершини духу, згуртувати націю, об’єднати людствo, а справжня атмосфера роздумів і натхнення, творча праця шановних пані Союзу Українок завжди формувала і формує високі етичні та естетичні ідеали для всіх мешканців Буковини.

Урочистості носили ще й благодійний характер, адже гості імпрези долучилися до збору коштів для купівлі дрону для бійців ЗСУ, котрі боронять Україну від російського загарбника!

Україна переможе! Наближаємо нашу з вами перемогу!

Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь