Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вручили уніформу для шкільних учнівських команд

Дата: 04.03.2024 15:08
Кількість переглядів: 15

Фото без опису🧑🏻‍🎓Протягом навчального року діти різного шкільного віку беруть участь та випробовують себе у військово-спортивних, культурно-інтелектуальних та патріотичних конкурсах різного рівня та підпорядкування.

🧥Чернівецька районна військова адміністрація у співпраці з Чернівецьким благодійним фондом «Нова сім’я» (президент фонду – Бережна Тетяна) та міжнародною благодійною організацію Lifeline (представник фонду – Раймонд Гуггенхайм, Швейцарія) передала для закладів освіти територіальних громад району уніформу для шкільних учнівських команд, які займаються військовими вишколами з тактичної підготовки, навчальної стрільби, метанням гранати, проходять заняття з тактичної медицини та стройової підготовки, долають туристсько-спортивні смуги перешкод, беруть участь у творчо-інтелектуальних конкурсах, технічних майстернях, здобувають навички спортивного орієнтування під час радіальних туристських походів, тощо. 

Молодь – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. 

🤝Висловлюємо щиру подяку нашим партнерам за допомогу! Ця підтримка - свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти і  розуміння непересічної важливості шкільного виховання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь