Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ДМИТРА КОЗАРІЙЧУКА З 2 РІЧНИЦЕЮ ПОВНОМАСШТАБНОГО ВТОРГНЕННЯ В УКРАЇНУ

Дата: 24.02.2024 09:32
Кількість переглядів: 29

Фото без опису... 2 роки повномасштабного вторгнення в Україну.

Шляхом брутального, демонстративного порушення норм міжнародного права РФ прагне зруйнувати міжнародний порядок, заснований на правилах, розʼєднати демократичних країн і повернути світ в епоху імперій, сфер впливу та колоніальних воєн.

Здійснивши 24 лютого 2022 року повномасштабне вторгнення в Україну, Кремль хотів остаточно знищити військовим шляхом українську державу та ідентичність.

Цей напад завдав підступного удару міжнародному світопорядкові, створеному після Другої світової війни, підірвав стабільність не лише Європи, а й глобальної безпеки загалом. 

Ми вдячні країнам-союзникам за потужну військову, політичну, економічну, фінансову та гуманітарну підтримку. Звичайно, для остаточної перемоги Україна потребує ще консолідованішої допомоги, передусім – у військовій сфері.

Натомість, ми всі є свідками того, що героїчний опір українців – це не лише боротьба за фізичне виживання народу та свободу країни. У цій війні Україна захищає свій європейський вибір, національну ідентичність і цінності як частину європейських. Зважаючи на історичні події українці вже 10 років проливають кров за вільну, демократичну Європу.

🕯️Вшануємо Славних Героїв…

Щодня вдячні Захисникам України!

В єдності наша сила і ПЕРЕМОГА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь