Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заступник начальника РВА Каріна Поп провела засідання районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Дата: 19.12.2023 16:15
Кількість переглядів: 47

Фото без опису🔄 Заступник начальника РВА Каріна Поп провела засідання районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

❕Про стан виплати заробітної плати та наявну заборгованість в Чернівецькому районі доповіла начальник управління соціально-економічного розвитку територій та інфраструктури РВА Майя Калин.

❕Серед запрошених на комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати був головний бухгалтер Державного підприємства «Неполоковецький комбінат хлібопродуктів» Микола ЛИТВИН, який прозвітував про наявний стан на підприємстві.

❕Також, попередньо комісія отримала інформацію від КНП «Глибоцька БПЛ», в якій йдеться про те, що станом на 06.12.2023 року заборгованість по заробітній платі (за липень, серпень, вересень) на загальну суму 11742 тис. грн виплачена, відповідно до раніше встановленого графіка.

Однак, в установі існує кредиторська заборгованість за жовтень-листопад на загальну суму -1796,8 тис. грн., яка буде погашена до 01.01.2024 року.

🔘 За результатами засідання комісії було вирішено щоб керівники установ-боржників продовжили роботу спрямовану на повне погашення простроченої заборгованості із виплати заробітної плати у максимально можливі найкоротші терміни. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь