Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

17 грудня на базі Неполоковецької територіальної громади стартував І (районний) етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 18.12.2023 11:05
Кількість переглядів: 86

Фото без опису🔱 Національно-патріотичне та військово-спортивне виховання учнівської молоді на основі історичних та військових традицій українського козацтва є одним із пріоритетних завдань сучасної освіти.

 

📍17 грудня на базі Неполоковецької територіальної громади стартував І (районний) етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), змагання якої полягають у проведенні комплексних командних ігор військово-спортивного, культурно-інтелектуального та патріотичного спрямування.

 

На заході були присутні перший заступник начальника Чернівецької районної військової адміністрації Сергій Фалібога, директор  Чернівецького обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді Борис Баглей, заступник начальника управління освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту районної військової адміністрації Олеся Петрик, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Неполоковецької територіальної громади Галина Стефюк.

 

💬 Сергій Фалібога, звертаючись до присутніх, привітав молодь з відкриттям військово-патріотичного змагання, побажав всім учасникам удачі на цьому етапі. «Участь у Всеукраїнській грі «Сокіл» («Джура») – це шлях свідомого опанування лицарськими і демократичними традиціями українського народу, виховання духовно та фізично розвиненого покоління, підготовки молоді до творчої праці, військової служби та захисту України. Ви молоді, повні енергії, наснаги і мрій. Саме вам творити майбутнє нашої країни і саме від вас залежить, яким воно буде. Переможним духом наповнені команди, які сьогодні приїхали позмагатися в справжній козацькій грі. Тож, бажаю усім гарних стартів під гаслом Джури: «В єдності – сила! В силі – перемога! Душу – Богові, Життя – Україні🇺🇦, честь – собі!» - зазначив Сергій Васильович.

 

🔗 Юні джури з 11 команд Великокучерівської, Волоківської, Глибоцької, Герцаївської, Кам’янецької, Кіцманської, Неполоковецької, Сторожинецької, Петровецької, Топорівської та Чудейської ТГ змагалися у 5 змагальних комплексах: метання гранати, перетягування линви, підтягування на перекладині/стрибки на скакалці, розборка та зборка АК, спорядження магазину набоями. 

 

🥇Переможцями стали рої Неполоковецької ТГ (ІІІ місце), Глибоцької, Кам’янецької ТГ (ІІ місце) та Великокучерівської ТГ (І місце).

Чернівецька районна військова адміністрація висловлює слова величезної вдячності колективу обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді за підтримку та допомогу у проведенні змагань!

Зберегти на eDisk


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь