Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Чернівецької РВА Дмитро КОЗАРІЙЧУК взяв участь у першому засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України від Чернівецької області

Дата: 14.11.2023 13:16
Кількість переглядів: 90

Захід відбувся сьогодні, 14 листопада, в стінах Чернівецького національного університету, зокрема, за участі керівників органів виконавчої і представницької влади краю, голів місцевих територіальних громад.

Фото без опису

Фото без опису

Його мета – сприяти ефективному завершенню реформи місцевого самоврядування та налагодженню якісної комунікації між органами влади та територіальними громадами.

«Беззаперечно, зв’язок такого типу між владою та громадянами є запорукою того, що ми матимемо повну інформацію про проблемні питання й разом знаходитимемо шляхи їх розв’язання», - наголошує Дмитро КОЗАРІЙЧУК.

Цього разу розглядали питання економічного та соціального спрямування, які є важливими як для нашого району, нашої області, так і для всієї країни: проходження осінньо-зимового періоду 2023/2024 року, захист об’єктів критичної інфраструктури, розвиток освітньої галузі та створення безпечних умов для забезпечення освітнього процесу в області, соціальні та гуманітарні виклики регіону в умовах дії правового режиму воєнного стану.

«З перших днів військової агресії росії і до тепер Чернівецька область і, відповідно, громади Чернівецького району забезпечили всі необхідні умови для прийняття внутрішньо переміщених осіб, спрямували зусилля всіх органів місцевого самоврядування, бізнесу, міжнародних партнерів, волонтерів для надання комплексної допомоги нашим ЗСУ, реабілітації військових, працевлаштуванні внутрішніх переселенців, підтримки релокованих підприємств, тощо.

Дякую усім керівникам, головам територіальних громад, бізнесменам, волонтерам, небайдужим людям на місцях, які сьогодні в непростих умовах працюють заради України. Слава Україні!», - підсумовує Дмитро КОЗАРІЙЧУК роботу Конгресу місцевих та регіональних рад при Президентові України.  

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь