Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Український ветеранський фонд Мінветеранів презентував новий конкурс #ВАРТО: Єднання

Дата: 02.11.2023 11:37
Кількість переглядів: 88

Український ветеранський фонд Мінветеранів спільно з ІСАР Єднання розпочинають новий конкурс з підтримки проєктів громадських організацій, які допомагатимуть ветеранам успішно адаптуватися до цивільного життя.

Фото без опису
Співпраця Українського ветеранського фонду Мінветеранів та ІСАР Єднання передбачає співфінансування проєктів громадських об’єднань зі статусом юридичної особи. Громадські інституції,  які працюють на підтримку  ветеранів та членів їх сімей, зможуть отримати до  2,5 млн грн фінансової підтримки на реалізацію власних проєктів.

«Власне конкурс дасть змогу як реалізувати ідею, так і допоможе розвивати громадські організації. Тоді вони ставатимуть потужнішими учасниками ветеранської політики. А оскільки УВФ має певні бюджетні обмеження і не може фінансувати організаційний розвиток громадських організацій, то плече підтримки підставить партнер. 2,5 мільйона гривень – велика сума, але й конкуренція буде великою», - зазначає в.о. виконавчої директорки Українського ветеранського фонду Руслана Величко-Трифонюк.

Новий конкурс – ідеальний приклад державно-приватного партнерства: держава створює можливості, а громадянське суспільство їх підхоплює та масштабує. Держава вкладає ресурс в громадські ініціативи і разом з ГО прямує до бажаної мети – покращення сьогодення та забезпечення  комфортного майбутнього для наших ветеранів та членів їх сімей.

Джерело https://mva.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь