Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«План України» - це побудова спроможної сервісної та цифрової держави з ефективною системою місцевого самоврядування

Дата: 24.10.2023 10:36
Кількість переглядів: 126

«План України» – комплексний документ, на яким працює уряд і міністерства і який стане стратегічною основою відновлення та економічного розвитку держави на найближчі 4 роки.

Шість його основних блоків сформують комплексне бачення розвитку української економіки.

Фото без опису

План України стане невід’ємною складовою реалізації Ukraine Facility — чотирирічної програми ЄС щодо фінансування України на загальну суму 50 млрд євро.

 «Ukraine Facility – це дійсно унікальний формат роботи, запропонований Єврокомісією, який дозволяє Україні сфокусуватися у середньостроковій перспективі до 2027 року: на питаннях євроінтеграції, реформ, а найголовніше – на питаннях відбудови. План України й Ukraine Facility ставлять нам високу планку, зокрема, щодо впровадження реформ та відновлення регіонів. Саме зараз – найкращий час для цього. В умовах воєнного часу громади забезпечують стійкість, створюють можливість працювати та відновлюватися. Саме тому дуже важливо посилити їхню роль у всіх процесах відбудови», - зазначила заступниця міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександра Азархіна.

Також у фокусі української влади реформи, необхідні для посилення спроможності органів місцевого самоврядування відповідно до найкращих стандартів і практик Європейського Союзу.

Нагадаємо, що метою Плану України є побудова спроможної сервісної та цифрової держави з ефективною системою місцевого самоврядування, яка забезпечує захист інтересів громадян, стійкість та безперервність роботи органів державної влади, спроможність та прозорість реалізації заходів з відновлення України від наслідків війни, а також реалізацію політик, спрямованих на отримання членства в ЄС.

 

Джерело https://mtu.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь