Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Поетеса Олена Рєпіна нагороджена Почесною грамотою Чернівецької РВА за збагачення культурної спадщини Буковини

Дата: 09.10.2023 11:28
Кількість переглядів: 131

Українська книга, рідне слово – це та бездонна криниця, з якої ми черпаємо наснагу, любов до рідного краю, до України. Створення умов для всебічного розвитку та функціонування української мови, сприяння роботі творчих спілок, національно-культурних товариств, фондів, асоціацій, жіночих, молодіжних, дитячих та інших громадських організацій – одні з основних пріоритетів роботи Чернівецької районної державної (районної військової) адміністрації. Фото без опису

Фото без опису

У культурно–мистецькому, туристично-інформаційному центрі «Czernowitz» (Czernowitz ArtInfo Centre, директорка – Лідія Анциперова) відбулася презентація збірки «На Панській вулиці також ідуть дощі» відомої буковинської поетеси, культурної менеджерки, активної громадської діячки, волонтерки, авторки проєкту «Пишу_читаю для ЗСУ» Олени Рєпіної.

Фото без опису

На захід послухати поезію та українські пісні завітали поціновувачі живого слова, освітяни, митці – лауреати премії ім. А.Кохановського, підприємці та члени Чернівецького обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка.

Фото без опису

У вітальному слові начальник управління освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту Чернівецької РВА Людвига Цуркан зазначила, що авторка – справжній сучасний буковинський поетичний мотиватор, чия натхненна поезія доводить, що поетичні рядки таки можуть кавово й драйовово заряджати.

 Від імені начальника районної військової адміністрації Людвига Цуркан привітала пані Олену з виходом нової поетичної збірки та затворчу майстерність, вагомий особистий внесок у збагачення духовної та культурної спадщини рідного краю нагородила Почесною грамотою районної адміністрації.

Кожен, хто прийшов на презентацію збірки поезії, отримав книжку «Жити далі»з автографом поетеси у подарунок. А підсумком імпрези стали кошти з продажу творчого доробку Олени Мірчівни, які послужили черговим благодійним внеском на нашу Перемогу!

  Фото без опису                                               

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь