Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Довіра українським Захисникам і Захисницям зі сторони суспільства — на рівні 94%

Дата: 02.10.2023 14:42
Кількість переглядів: 53

Про це повідомила міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна під час прямого ефіру національного телемарафону “Єдині новини”, коментуючи дані дослідження, проведеного Українським ветеранским фондом Мінветеранів спільно з соціологічною групою “Рейтинг”.

Фото без опису

Вона наголосила, що з самого початку повномасштабної агресії наші Воїни мають беззаперечну підтримку зі сторони суспільства, адже саме завдяки їм наша держава вистояла у перші дні агресії. Через важкі бої, ціною своїх життів та здоров'я нашим Захисникам Захисницям вдалося вигнали загарбників зі значної території окупованих регіонів України. А наразі, завдяки злагодженим діям сил безпеки і оборони та міжнародній всебічній підтримки, українські громадяни мають змогу жити і працювати у відносній безпеці.

“Наразі довіра українським Захисникам і Захисницям зі сторони суспільства — на рівні 94%. Звісно, участь у бойових діях для наших Воїнів не проходить безслідно. Багатьом з тих, хто демобілізується після важких поранень, потрібна якісна реабілітація, в тому числі психологічна. Війна триває, велика кількість наших Захисників і Захисниць продовжують захищати нас і звільняти Україну від ворога. І наше суспільство, цивільні громадяни бачать, що ветерани потребують належної реабілітації і супроводу у своїх громадах, куди вони повертаються з війни. Працюємо над тим, щоб і держава, і суспільство змогли гідно зустріти наших Героїв”, — наголосила Юлія Лапутіна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь