Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На території Чернівецького району триває проведення Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок», який продовжуватиметься протягом вересня – жовтня поточного року

Дата: 18.09.2023 17:04
Кількість переглядів: 177

На виконання Регіональної програми щодо запобігання дитячій бездоглядності та розвитку сімейних форм виховання на 2022-2024 роки працівники Чернівецької районної військової адміністрації взяли участь у профілактичному заході «Урок» в закладах освіти Топорівської територіальної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Начальниця управління освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту Людвига ЦУРКАН та начальниця служби у справах дітей Жанна ЛИСЕНКО перевірили, зокрема, чи є в громаді діти, які з початку навчального року не приступили до занять у закладах загальної середньої освіти, з’ясували причини, через які вони не відвідують школу. Під час проведення профілактичного заходу  було акцентовано увагу на наявності належних умов для проведення занять як у режимі очного, так і дистанційного навчання у закладах освіти громади. Крім того, підкреслено, що відділ освіти Топорівської ТГ (керівник – Надія Кірнац) всебічно сприяє в охопленні навчанням усіх дітей – переселенців, які проживають у громаді.

Службою у справах дітей також проведена профілактично-виховна робота та обстежено умови проживання дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, вжито заходи щодо надання адресної допомоги у підготовці до нового навчального року.

В результаті перевірки було приємно відзначити високий рівень забезпечення навчального процесу в школах Топорівської територіальної громади. Такий успішний результат свідчить про те, що в громаді прагнуть створити оптимальні умови для розвитку дітей та їхнього гармонійного виховання.

Заходи по охопленню всіх дітей навчанням, як вимагає чинне законодавство, триватимуть протягом усього навчального року.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь