Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

12 педагогів-експертів відзначено Почесними грамотами Чернівецької районної військової адміністрації 

Дата: 25.08.2023 11:45
Кількість переглядів: 83

З 2004 року Міністерство освіти і науки проводить обов’язкову експертизу навчальної літератури, що видають за кошти державного бюджету, на предмет відповідності вимогам законодавства, а з 2018 року широко залучає при цьому в основному вчителів закладів загальної середньої освіти.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

32 висококваліфіковані педагогічні працівники - представники Чернівецького району долучились в якості експертів до створення нових підручників для учнів 6 класів ЗЗСО.

У вітальному слові перший заступник начальника Чернівецької РВА Cергій ФАЛІБОГА зазначив: «Наше зібрання відбувається між двох дат: вчора ми відзначили День Незалежності України, а за тиждень 1 Вересня, традиційний день знань, всенародне свято, адже тільки завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку, історичних знань, ми здобули незалежність, завдяки військовим знанням, ми перемагаємо нашого ворога. Хочу подякувати Вам, шановні освітяни, за Вашу наполегливу, потрібну для всіх працю. Ви плекаєте справжніх патріотів нашої держави. Ваша мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Бажаю Вам міцного здоров'я, впевненості у власних силах, мирного неба та швидкої перемоги. Слава Україні!Героям Слава!».

«Підручник – це найскладніша книга. Набагато легше написати художню чи науково-популярну. Експерти мають бути людьми сучасними, людьми відкритого типу, які весь час навчаються, розвиваються й не замкнені лише на своїй вузькопрофесійній темі. Важливо, щоб експерт був незаангажованим. А ще щоб розумів шляхи реалізації принципів, філософії та концептуальних засад НУШ. Тому нам надзвичайно приємно вітати не просто чудових вчителів та справжніх фахівців, а топ-експертів Нової української школи», - підсумувала начальник управління освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту Людвига Цуркан.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису​​​​​​


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь