Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Школярі та дошкільнята Ванчиковецької та Топорівської громад навчатимуться в комфортних і безпечних умовах

Дата: 15.08.2023 11:19
Кількість переглядів: 54

У громадах Чернівецького району тривають комісійні огляди закладів освіти. Їх мета – перевірити готовність шкіл, дитячих садочків до початку нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Цього разу комісії, до складу яких увійшли спеціалісти Чернівецької РВА, оглянули заклади освіти Ванчиковецької та Топорівської територіальних громад.

В ході об’їзду обстежено приміщення освітніх установ, пришкільних територій, перевірено підготовку тепломереж, організацію роботи з охорони праці, медичного обслуговування дітей та працівників, санітарний стан харчоблоків та забезпечення їх технологічним обладнанням, меблями, посудом тощо.

Фото без опису

Особлива увага приділялась реалізації заходів Концепції безпеки, забезпеченню необхідною безпековою інфраструктурою та створенню безпечного доступного освітнього середовища.

Представники Чернівецької районної військової адміністрації зазначили, що в усіх закладах проведено необхідні поточні та капітальні ремонти класних кімнат та предметних кабінетів, харчоблоків, їдалень, спортивних залів, створено нові інтерактивні ігрові простори, придбано нові меблі, виконано роботи із забезпечення пожежної безпеки - однієї з найважливіших умов безпечного освітнього процесу.

Моніторинговий аналіз рівня підготовки закладів освіти Ванчиковецької та Топорівської ТГ до 1 вересня продемонстрував, що всі можливі зусилля керівництва громад та закладів, а також працівників установ та батьків були зосереджені на створенні належних умов для навчання та виховання дітей, аби освітній процес проходив максимально продуктивно, комфортно та безпечно.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь