Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В закладах освіти Веренчанської ТГ створено всі умови для комфортного і безпечного навчання

Дата: 11.08.2023 13:45
Кількість переглядів: 75

Спеціалісти управління освіти, культури, охорони здоров’я, молоді та спорту Чернівецької РВА взяли участь в об’їзді закладів освіти Веренчанської територіальної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Особлива увага приділялася забезпеченню укриттів необхідним запасом матеріалів, обладнанням, водою, ліками, покращенню стану матеріально – технічної бази харчоблоків, їдалень, спортивних залів, предметних  кабінетів, території закладів. Також визначали стан протипожежної та електробезпеки, рівень підготовки теплового господарства до осінньо – зимового опалювального періоду.

Начальник відділу охорону здоров’я, молоді та спорту управління освіти, культури, охорони здоров’я, молоді та спорту Чернівецької районної військової адміністрації Інна Березовська відмітила високий рівень підготовки установ громади до нового навчального року.

Капітально відремонтовані укриття відповідають всім необхідним вимогам, є новий інклюзивно-ресурсний центр, в усіх закладах проведено поточні або капітальні ремонтні роботи, здійснено заходи з енергозбереження, дотримано санітарно-гігієнічні вимоги, створено комфортні умови для навчання та виховання дітей.

Комісійний об’їзд засвідчив, що адміністрація та педагогічні колективи шкіл за сприяння органів місцевого самоврядування та батьків, створили всі умови для комфортного та безпечного навчання учнів Веренчанської ТГ у 2023/2024 навчальному році.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису​​​​​​

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь