Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Комісія з питань ТЕБ та НС розглянула актуальні питання життєзабезпечення жителів Чернівецького району придатною для вживання питною водою

Дата: 03.08.2023 11:39
Кількість переглядів: 85

Під головуванням першого заступника начальника Чернівецької РВА Сергія ФАЛІБОГИ відбулося позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Фото без опису

У заході взяли участь члени районної комісії з питань ТЕБ та НС, представники Головного управління ДСНС у Чернівецькій області та Чернівецького районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Чернівецькій області.

На порядку денному були питання щодо забезпечення населення безпечною для здоров’я питною водою, дотримання вимог чинного законодавства на підприємствах питного водопостачання.

За підсумками наради ухвалили низку рішень. Зокрема, доручено управлінню екології, агропромислового розвитку, містобудування та архітектури Чернівецької РВА сприяти реалізації Комплексної програми «Питна вода Чернівецької області на 2023-2026 роки» щодо покращення екологічного, санітарно-епідеміологічного стану на підприємствах водопровідно-каналізаційного господарства Чернівецького району.

Відповідним службам доручено утримувати джерела централізованого водопостачання відповідно до вимог санітарного законодавства, дотримання технологічного регламенту та забезпечення виробничого лабораторного контролю якості та безпечності питної води. А також не допускати неочищених скидів у водойми, які є джерелами централізованого питного водопостачання.

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь