Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заступниця начальника Чернівецької РВА Каріна ПОП взяла участь в інформаційній нараді щодо діяльності установ культури на території Чернівецького району в умовах війни

Дата: 13.07.2023 11:59
Кількість переглядів: 178

Відкриття заходу відбулося сьогодні, 13 липня, на базі Чернівецького ліцею № 14. Його мета – акцентувати увагу працівників культурної сфери району на важливості збереження та примноження культурної спадщини в період ведення військової боротьби з ворогом за територіальну цілісність України та суверенітет нашої держави.  

Фото без опису

В нараді також беруть участь заступниця начальника Чернівецької ОВА Юлія Грицку-Андрієш, начальниця управління культури ОВА Олена Боднар, начальниця управління освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту Чернівецької РВА Людвига Цуркан.

Фото без опису

«Розвиток культурної галузі, вироблення стратегії сприяння співпраці з органами місцевого самоврядування – один з пріоритетів роботи районної військової адміністрації, – зазначила Каріна Юріївна. – Важливо зберегти і примножувати мережу культурних закладів в наших громадах. Адже культура є важливою частиною життя кожної людини та суспільства в цілому. Зокрема, вона робить значний внесок в туристичну індустрію: чим більше цікавих місць, заходів, масштабних виставок, культурних пам’яток, фестивалів в регіоні – тим більше людей його відвідують».

Фото без опису

Фото без опису

На інформаційній нараді розглянуть актуальні питання бібліотечної та музейної справи, нововведення та законодавчі зміни в управлінні закладами культури та мистецтва, зумовлені війною.

Каріна ПОП побажала учасникам інформаційної наради плідної роботи, зокрема на семінарах-практикумах, презентаціях, які відбудуться в рамках культорологічного заходу.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь