Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Кадубовецькій громаді відкрили шелтер для ВПО

Дата: 04.07.2023 15:32
Кількість переглядів: 92

Сьогодні, 4 липня, перший заступник начальника Чернівецької РВА Сергій ФАЛІБОГА, начальниця управління соцзахисту Чернівецької РВА Ліля СЕМЕНЮК взяли участь у відкритті в селі Чуньків прихистку для внутрішньо переміщених осіб, який діє при комунальній установі «Центр надання соціальних послуг населенню».

Фото без опису

У закладі соціального спрямування матимуть можливість проживати 25 осіб з інвалідністю, які потребують особливої уваги, самотні люди поважного віку, що опинилися без підтримки рідних або близьких. А також створено всі належні умови для проживання наших співвітчизників, що вимушені були з початку війни евакуюватися через збройну агресію росії в Кадубівецьку громаду з окупованих областей України, де тривають наразі бойові дії.

Для них облаштовані комфортні кімнати, є усі побутові зручності. Будівельники потурбувалися про елементи доступності до приміщення. Кадубівецька громада за свій бюджет забезпечить мешканців шелтеру безкоштовним харчуванням.

 Урочисте відкриття розпочалося з представлення гостей. Серед них керівництво Чернівецької ОВА та Чернівецької РВА, представники благодійних організацій та громадськість.

 «Підтримка та допомога вразливим категоріям громадян — це один із пріоритетних напрямів роботи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, – зазначає перший заступник начальника Чернівецької РВА Сергій ФАЛІБОГА. – Нова установа забезпечить жителів громади, внутрішньо переміщених осіб, які потребують нашої допомоги, якісними соціальними послугами. Тут вони будуть огорнуті увагою та турботою добрих людей та працівників закладу».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь