Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Денис Шмигаль: Кожне міністерство має представити дорожню карту змін відповідно до озвученої Президентом нової Української доктрини

Дата: 04.07.2023 09:27
Кількість переглядів: 85

Президент України Володимир Зеленський під час виступу у Верховній Раді запропонував орієнтири та елементи нової Української доктрини, які співзвучні з багатьма проектами Уряду, що визначені пріоритетними на цей рік. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Фото без опису

«Це нова візія і нова філософія того, як буде виглядати наш успіх, що нам треба робити, які наші цінності та орієнтири. Президент окреслив п’ять орієнтирів Української доктрини, для обговорення: філософія нашої перемоги, глобальність української безпеки, політика героїв, політика справедливості, трансформація України за наступні 10 років», — відзначив очільник Уряду.

Як підкреслив Прем’єр-міністр, тепер кожне міністерство має представити дорожню карту змін відповідно до озвучених Президентом елементів нової Доктрини. Це має бути комплексна, чітка та публічна стратегія.

«Все має бути викладено в зрозумілій структурі. Всі документи мають бути доступні для публічного ознайомлення, обговорення та дискусій. Це буде особиста відповідальність кожного міністра», — наголосив Денис Шмигаль.

Детальніше - https://t1p.de/64ehy


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь