Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У суботу, 23 червня, Кабінет Міністрів України прийняв низку важливих рішень для сфери освіти

Дата: 27.06.2023 09:14
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

Затвердив Порядок реалізації експериментального проєкту щодо підвищення кваліфікації керівних працівників і спеціалістів державного управління та інших осіб, які виявили бажання працювати в державних органах на деокупованих територіях України.

Що це означає? Реінтеграція деокупованих територій, зокрема сфери освіти, — важливий виклик для спільноти. Завдяки цьому проєкту фахівці, що хочуть працювати на деокупованих територіях набудуть актуальних навичок роботи в нових умовах. До реалізації проєкту доєднається Київський національний університет імені Тараса Шевченка, який залучить найкращих науковців та практиків до розроблення та реалізації відповідних освітніх програм з урахуванням вимог воєнного стану та післявоєнної відбудови.

Прийняв розпорядження про затвердження складу піклувальної ради державної установи «Школа супергероїв» для провадження її діяльності.

 Школа Супергероїв — проєкт, що забезпечує доступ до освіти дітей, що перебувають на стаціонарному лікуванні. Функціонування піклувальної ради дозволить контролювати якість освітніх послуг та залучить громадськість до контролю за діяльністю державної установи. Це сприятиме ефективному розвитку проєкту та збільшенню осередків «Школи супергероїв».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь