Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася виїзна нарада

Дата: 19.05.2023 11:26
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

18 травня 2023 року, в приміщені Глибоцької ТГ за участю першого заступника голови районної державної адміністрації (першого заступника начальника районної військової адміністрації Сергія Фалібоги, керівника головного управління національної соціальної сервісної служби у Чернівецькій області  Іларія Мінтянського та директора департаменту соціального захисту населення Чернівецької обласної державної адміністрації Ольги Ходоби  проведено семінар нараду для начальників та спеціалістів відділу №3(м.Сторожинець), відділу №4 (смт.Глибока), відділу №5 (м.Герца), уповноважених осіб з питань соціального захисту населення та адміністраторів ЦНАПів Герцаївської , Острицької , Глибоцької, Камянецької, Карапчівської, Сучевенської, Тарашанської, Чагорської, Великокучурівської, Красноїльської, Сторожинецької, Чудейської, Тереблечанської, Петровецької територіальних громад.


         З метою налагодження тісної співпраці між відділами управління соціального захисту населення, об'єднаними територіальними громадами та центрами надання адміністративних послуг направленої на покращення надання адміністративних послуг соціального характеру учасники наради обговорили питання надання якісних соціальних послуг.
Директор департаменту соціального захисту населення Ольга Ходоба, наголосила на необхідності створення центрів соціальної підтримки, призначення фахівців з соціальної допомоги в ОТГ, окремо обговорили питання реєстрації надавачів соціальних послуг на не професійній основі. Також вислухала окремо кожного представника ОТГ, щодо проблематики в роботі та реєстрації  в ЄІССС.
Начальник управління соціального захисту Чернівецької РВА(РДА) Лілія Семенюк, наголосила на важливості питання забезпечення якісного соціального обслуговування одиноких громадян на дому та в стаціонарних відділеннях.
Керівник головного управління національної соціальної сервісної служби у Чернівецькій області  Іларій Мінтянський, пояснив про специфіку закладення бюджетних коштів. Обговорили експериментальний проект  закупки соціальних послуг, та необхідність впевненого старту на підготовчих роботах.
           По завершенні наради учасники отримали методичні рекомендації для використання в роботі та розширили можливості контактування з колегами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь