Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

🇪🇺Безперервне навчання та нові можливості для кожного: 2023-й оголосили Європейським роком навичок

Дата: 09.05.2023 15:07
Кількість переглядів: 136

На зображенні може бути: ‎4 людини та ‎текст «‎2023 pik HoBиx HaBи4oK Ta BmHb EUROPEAN YEAR OF SKILLS S THE EUROPEAN YEAR OF SKILLS FESTIVAL KILLS FOR YOU 9 May 14.00 CEST فا mHicTepcTBo uифpoBoй TpaHcфopmauи yKpaйHи‎»‎‎

Щоб бути успішним у сучасному світі та встигати за технологічним розвитком, потрібно постійно навчатися та розвиватися. Саме тому Європейська комісія оголосила 2023-й роком нових навичок та вмінь. European Year of Skills офіційно стартує сьогодні, у День Європи.

Що це означає?

Протягом року по всій Європі впроваджуватимуть ініціативи, які допоможуть людям здобути нові знання та навіть змінити фах.

Кінцева мета проєкту — працевлаштувати щонайменше 78% дорослого населення ЄС до 2030 року.

Україна стала однією з країн — учасників European Year of Skills. На фестивалі з нагоди старту року заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан представила оновлену платформу Дія.Цифрова освіта. Її перезапуск відбудеться 17 травня.

На платформі вже розвивають цифрові навички понад 1,5 млн українців. А після перезапуску там з’являться нові освітні продукти у форматі едьютейнмент та інтерактивні симулятори. Так, ще більше людей зможуть здобути корисні знання та стати конкурентними на ринку праці.

🔗 Дізнатися більше про European Skills Day Festival можна за посиланням 👉🏻 https://year-of-skills.europa.eu/.../skills-you-join...

European Year of Skills впроваджує Єврокомісія у співпраці з Європейським парламентом, державами — членами ЄС, соціальними партнерами, службами зайнятості, торгово-промисловими палатами, закладами освіти та компаніями.

Міністерство цифрової трансформації України

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь