Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запрошуємо взяти участь у XVI Всеукраїнському конкурсі шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА: разом до перемоги» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 07.04.2023 15:28
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

Мета конкурсу – привернути увагу до порушених прав українських дітей, що постраждали від російської широкомасштабної збройної агресії проти України.

Учасником Конкурсу може стати кожен учень закладу загальної середньої освіти віком до 18 років. Також у цьому році запрошуються до участі школярі – громадяни України, що постійно або тимчасово проживають за межами України (спеціальна номінація).

У конкурсі представлено декілька спеціальних номінацій:

  •  «Слава українським Героям» - малюнок має відображати право на життя та його захист українськими героями – військовими, медиками, рятувальниками тощо.
  •  «24 лютого… Україна в боротьбі» - у малюнку потрібно відобразити права дитини, порушені  внаслідок  російської  широкомасштабної збройної агресії проти України, та або участі дітей у відновленні цих  порушених прав.
  • «Україна в кордонах 1991 року» - до участі запрошуються діти, що перебувають  на тимчасово окупованій території України.

*Примітка: з міркувань безпеки дитини та членів її сімї при оголошені переможця у вказаній номінації  Всеукраїнський організаційний комітет зобов’язується не  оприлюднювати персональні дані дитини.

  •  «Погляд  української діаспори» - прийняти участь можуть  діти, що проживають за межами України.
  • «Захист прав дітей на Донеччині» - до участі запрошуються діти, що проживають на територіях зазначених областей підконтрольній українській владі.
  • «Незламна нація» - участь у вказаній номінації можуть взяти дітки, що постійно чи тимчасово проживають на території м.Києва.
  • «Україна – багатонаціональна держава» - тематика малюнку має відображати назву номінації.
  • «Соціальні права та свободи» - малюнок має відповідати опису номінації.

Для участі у Конкурсі необхідно до 1 травня 2023 року надіслати конкурсну роботу (малюнок) разом з заявкою в електронному варіанті (у відсканованому форматі, JPEG), на електрону адресу uccplec@gmail.com (обов’язково зазначити в темі – «Мої права»).

ВАЖЛИВО: до конкурсної роботи обов’язково подається заявка у довільній формі в форматі WORD (із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові конкурсанта, дата народження, контактний номер телефону, електронна адреса, місце проживання, контактна інформація законних представників, повна назва закладу загальної середньої освіти, назва номінації конкурсної роботи)

У разі  направлення конкурсної роботи без заявки або окремим листом, конкурсна робота не допускається до участі.

Переможці Конкурсу отримають  Диплом  (1,2,3 ступенів) відзнаки та цінні подарунки.

Організатори Конкурсу: Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення разом з Українською молодіжною правничою асамблеєю, Благодійним фондом «Об’єднання світових культур», Українською асоціацією підтримки творчої молоді.

 Контактні дані Всеукраїнського організаційного комітету https://www.facebook.com/UkrainianCoordinationCenter  – uccplec@gmail.com .

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь