Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУЛОСЯ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ РАЙОННОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕБ ТА НС

Дата: 06.04.2023 16:00
Кількість переглядів: 222

Сьогодні, 6 квітня, під головуванням начальника Чернівецької районної військової адміністрації Дмитра КОЗАРІЙЧУКА відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій,на якому розглянули шляхи вирішення і мінімізації наслідків ускладнення погодних умов у період з 06 по 07 квітня  2023 року.

Фото без опису

Учасники засідання розглянули низку важливих питань, обговорили ситуацію на дорогах, а також  забезпечення енергопостачання населених пунктів у зв’язку із погіршенням погодних умов.

Під час засідання  також було приділено увагу питанню щодо відновлення роботи Пунктів Незламності, які були переведені у режим «готові до відкриття».

Зокрема, районному  ГУ ДСНС України  у Чернівецькій області доручено бути готовим до розгортання  додаткових мобільних Пунктів Незламності в разі необхідності.

Нагадаємо, що в Пунктах Незламності можливо отримати усі базові послуги: електрика, мобільний зв’язок та Інтернет, тепло, вода, аптечка. Абсолютно безкоштовно і цілодобово.

Адреси Пунктів Незламності доступні в офіційному чат-боті в Telegram та Viber або  за посиланням: https://cutt.ly/a9VoxQ0.

Також прийнято спільне рішення з органами місцевого самоврядування  щодо переведення закладів загальної освіти та дистанційну форму навчання на період 06-08 квітня 2023 року, за рішенням педагогічних (вчених) рад.

 Чернівецькому районному управлінню ГУНП в Чернівецькій області, районному управлінню ГУ ДСНС у Чернівецькій області, територіальним підрозділам ДП «Облавтодор» в межах компетенції :

  • організувати цілодобову роботу із забезпечення сталого транспортного сполучення на автомобільних дорогах загального та державного користування;
  • завчасно обмежувати рух транспорту в разі виникнення заторів;
  • спрямувати великовантажні транспортні засоби у визначені місця відстою для недопущення виникнення транспортних заторів;
  • забезпечити готовність до застосування сил і засобів, у тому числі інженерну, автомобільну техніку, підвищеної прохідності, електростанцій та підігрівачів на випадок знеструмлення  або порушення теплопостачання об’єктів соціальної сфери.

За результатам обговорення вищезазначених питань були напрацьовані протокольні доручення та прийняті рішення із зазначенням відповідальних осіб та термінів їх виконання.

 

Фото без опису

З метою попередження травматизму та уникнення аварійних ситуацій, Чернівецька районна військова адміністрація Чернівецької області закликає громадян бути обережними під час пересування.

Також  звертається з проханням до водіїв – до поліпшення дорожньої ситуації по можливості обмежити поїздки на власному транспорті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь