Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Питання внутрішньо переміщених осіб по-особливому зацікавило іноземну делегацію округу Рендсбург-Екернферде Федеративної Республіки Німеччина.

Дата: 15.03.2023 12:45
Кількість переглядів: 228

Фото без описуНа другий день перебування у Чернівецькому районі Томас Форсте та Карстен Нойбауер вивчили умови перебування ВПО у Кіцманському фаховому коледжі.

📍 У супроводі керівництва Кіцманської територіальної громади німецькій делегації провели обзорну екскурсію у гуртожиток при коледжі, де нині проживають здебільшого громадяни Луганської, Донецької, Харківської областей. Кіцманський фаховий коледж є одним з найперших серед закладів, де були заселені з перших днів повномасштабного вторгнення внутрішньо переміщені особи з усієї України.

💬 «В інформаційних мережах ми не одноразово читали про надзвичайну ситуацію, яка виникла після вторгнення росії у простір України. Тепер, на власних очах бачимо, що умови проживання ВПО не повсюди є задовільними. Тому ми вибрали цей гуртожиток, щоб максимально вивчити потреби його побуту. Ми бачимо, як ви українці власними силами облаштували навіть давно недіючі приміщення. Це вартує уваги! Ми підключимо німецькі громадські організації задля підтримки, зборів та організації допомоги. Посприятимемо стільки, скільки буде необхідно. Адже ви боретесь і за свободу європейців», - емоційно виразився пан Карстен Нойбауер.🇩🇪


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь