Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні до Чернівецького ліцею №8 ім. Тараса Шевченка завітала делегація з Німеччини у складі представників округу Рендсбург-Екернферде Томаса Форсте та Карстена Нойбауера.

Дата: 14.03.2023 12:09
Кількість переглядів: 219

Фото без опису▪️Супроводжували делегацію заступник начальника РВА Каріна Поп та начальник управління освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту РВА Людвига Цуркан.

▪️З метою ознайомлення з організацією освітнього процесу в ліцеї на основі сучасних підходів та нових педагогічних методик директором закладу Віктором Шиманським та заступником директора з навчально-виховної роботи (іноземні мови) Романою Фисюк були представлені досягнення учнів та педагогічного колективу на міжнародному рівні з профільною німецькою мовою.

▪️Зарубіжним колегам та гостям провели обзорну екскурсію класних кабінетів, харчоблоку та укриття. Також відбулася презентація проміжних результатів моніторингу програми культурного обміну досвіду учнів закладів загальної середньої освіти.

▪️Віктор Шиманський подякував гостям за увагу до розвитку освіти Чернівеччини, зокрема Чернівецького ліцею № 8 ім. Тараса Шевченка.

▪️Учасники зустрічі були позитивно налаштовані щодо подальшої співпраці, обміну досвідом та участі в спільних інноваційних освітніх проєктах.

▪️Як презент від німецької делегації ліцею передали генератор 🤝.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь