Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У супроводі начальника районної військової адміністрації Дмитра Козарійчука представники німецької делегації Томас Форсте та Карстен Нойбауер зустрілися сьогодні з керівництвом та працівниками Чернівецького районного управління ГУ ДСНС України у Черн

Дата: 13.03.2023 19:40
Кількість переглядів: 171

Фото без описуУ супроводі начальника районної військової адміністрації Дмитра Козарійчука представники німецької делегації Томас Форсте та Карстен Нойбауер зустрілися сьогодні з керівництвом та працівниками Чернівецького районного управління ГУ ДСНС України у Чернівецькій області.👨🏻‍🚒

🔄 Під час зустрічі було обговорено низку питань із подальшої співпраці в галузі цивільної та пожежної безпеки між округом Рендсбург-Екернферде та Чернівецьким районом.

Представниками делегації округу Рендсбург-Екернферде в якості гуманітарної допомоги було передано

пожежно-рятувальне спорядження, в тому числі і пожежну машину 🚒.

💬 Під час промови Томас Форсте наголосив, що це було не легко. «Залучили депутатів свого району, представників громадських організацій та просто небайдужих людей. Єдине, що дає результат - це бажання допомагати і не зупинятися» - додав він.

💬 «Висловлюю зацікавленість у налагоджені партнерства, будувати ефективні проєкти з районом Рендсбург-Екернферде. Приємно здивований за конструктивну справу пана Томаса, за його командну роботу задля допомоги українцям» - підкреслив начальник РВА Дмитро Козарійчук.

🏛️ Також для іноземної делегації зорганізували екскурсію в музеї пожежно-рятувальної справи при ГУ ДСНС України у Чернівецькій області. Яскравий, сучасний, з величезною кількістю артефактів, які можна було не тільки оглянути, а ще й спробувати покористуватися, як це робили попередні покоління рятувальників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь