Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні, на базі Глибоцької селищної ради обговорили питання, пов’язані з доукомплектуванням ЗСУ, зокрема формуванням стрілецького батальйону.

Дата: 16.02.2023 15:36
Кількість переглядів: 211

Фото без описуУкраїна з кожним днем героїчного опору російській навалі змінює ставлення до себе і дивує світ. З метою реагування на загрози національній безпеці держави Головнокомандувачем Збройних Сил України прийнято рішення про формування стрілецьких батальйонів у кожній області.

♻️Задля підтримки Збройних Сил України начальник районної військової адміністрації Дмитро Козарійчук продовжує проводити виїзні наради з головами, старостами сіл, керівниками підприємств та установ територіальних громад району.

Сьогодні, на базі Глибоцької селищної ради обговорили питання, пов’язані з доукомплектуванням ЗСУ, зокрема формуванням стрілецького батальйону.

💪🏻Розпочинаючи нараду, начальник РВА Дмитро Козарійчук зазначив, що спільне завдання усіх українців – забезпечити належний рівень обороноздатності держави, уникнути втрат серед цивільних, і нарешті, звільнити захоплені території України.

☝🏻Принагідно нагадаємо, що стрілецький батальйон формується з патріотично налаштованих та мотивованих громадян, які не мають обмежень за станом здоров’я до проходження військової служби відповідно до своїх облікових спеціальностей. На службу запрошують вмотивованих чоловіків та жінок від 18 до 60 років.

До лав ЗСУ приймуть тих, хто пройшов військово-лікарську комісію. Добровольців навчатимуть основам воєнної спеціальності. Вони отримають усі пільги та гарантії від держави.

Щоб долучитися до стрілецького батальйону, звертатися слід до Чернівецького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та місцевих територіальних громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь