Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Чернівецькій районній військовій адміністрації відбулася нарада під головуванням заступника начальника РВА Каріни Поп з керівниками ТДВ «Денисівка» та МКП «Лілія»

Дата: 28.01.2023 11:19
Кількість переглядів: 270

Фото без описуУ Чернівецькій районній військовій адміністрації відбулася нарада під головуванням заступника начальника РВА Каріни Поп з керівниками ТДВ «Денисівка» та МКП «Лілія», що здійснюють пасажирські перевезення на території Чернівецького району, а також – міжобласні та міжнародні маршрути.

🔹Під час наради йшлося про якість надання послуг, дотримування графіків автобусних маршрутів, розширення їх мережі. Також були обговорені питання щодо порядку бронювання військовозобов'язаних водіїв та дотримання автоперевізниками вимог законодавства при пасажирських перевезеннях.

🔹Не оминули теми пільгових перевезень. Водії ТДВ «Денисівка» та МКП «Лілія безкоштовно надають послугу людям, які відповідно до законодавства мають на це право. А також вони є беззмінними помічниками влади від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України. Забезпечують підвезення військовослужбовців та евакуйованих цивільних осіб.

🔹Заступник начальника РВА щиро подякувала керівникам суб’єктів господарювання у галузі пасажирських перевезень за державницьку позицію та відповідальність та запевнила у подальшій підтримці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь