Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Хай слово «Соборність» не буде тільки книжковою фразою, але щоденним Хлібом та правдивою Ідеєю наших буднів! (Михайло Дяченко (Марко Боєслав)).

Дата: 22.01.2023 12:56
Кількість переглядів: 263

Фото без описуЩороку, у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, Україна відзначає День Соборності. Акт Злуки став символом і легендою для наступних поколінь, адже Соборність України – це результат тривалої боротьби українського народу за свою свободу та незалежність. І подвиги героїв України ХХІ століття доводять, що за 100 років бажання українців жити в соборній незалежній Україні тільки укріпилося. Це бажання, яке тече по жилах нових поколінь українців, обов’язково допоможе їм вирости гідними громадянами своєї держави.

Урочистості та заходи до річниці Дня Соборності України у Чернівецькій районній військовій адміністрації відбулись під загальною назвою «Україна соборна. Разом до перемоги!».

Розпочались заходи з урочистих зборів колективу, потім створення «живого ланцюга єднання» та інтерактивна історична бесіда-презентація-квест, а також екскурсія до Чернівецького обласного краєзнавчого музею з відвідуванням тематичної виставки, де можна було оглянути оригінали документів, фотоматеріали та інші унікальні експонати, пов’язані з боротьбою України за свою незалежність та становлення України як держави.

Перший заступник начальника Чернівецької районної військової адміністрації Сергій Фалібога привітав зі святом всіх працівників адміністрації, зазначивши, що територіальна цілісність України повинна навіки залишатись непорушною, ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної, демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. «Сьогодні Соборність для України – деокупація всіх територій, захоплених ворогом, відновлення єдності із Донеччиною, Луганщиною та Кримом. Соборність передбачає не лише пам’ять про спільне минуле, а й потребує згуртованої співпраці заради майбутнього. Коли ми разом працюємо, створюємо знакове і важливе, боремося із окупантами, відстоюємо свою соборність і волю заради власної держави!» - додав Сергій Фалібога.

🇺🇦Соборна мати Україна, одна для всіх як оберіг.

З Днем Соборності, єднаймося за волю!👫


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь