Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Портал у війну…

Дата: 18.01.2023 16:50
Кількість переглядів: 253

Фото без описуПортал у війну… Ексклюзивні артефакти, привезені просто з поля бою, неочікувані кадри та ракурси. Війна, якою її бачать самі воїни. Без цензури та прикрас…

📍18 січня в кіномистецькому центрі імені Івана Миколайчука запрацювала виставка здобутків та трофеїв 10 окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ «На лінії вогню».

Керівництво та працівники Чернівецької районної військової адміністрації стали учасниками відкриття виставки під музику у виконанні військового оркестру «Едельвейс», який вже давно є візитівкою «десятки», оглянули бойові трофеї 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади, привезені з Соледарського та Бахмутського напрямку, що українська армія здобула під час боротьби з російськими окупантами, та фотографії прес-офіцера Микити Шандиби. Особливий інтерес викликали документи, які бійці "десятки" знаходили у техніці росіян, залишеної на полі бою, знищеній техніці та у формі ліквідованих армійців рф, номерні знаки, зброя, уламки боєприпасів, ракет та безпілотників.

🙏🏻Виставка має ще й благодійну складову. Зібрані кошти скерують на підтримку тих, хто ці експонати добуває у важких боях.

За сприяння Чернівецької РВА виставку відвідають учні закладів загальної середньої освіти району, які зможуть посмакувати стравами польової кухні, попрактикувати свої навички зі стрільби у тирі та подивитися фільми у військовому кінозалі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь