Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У кожній лікарні Чернівецького району облаштовано пункти обігріву

Дата: 08.12.2022 15:17
Кількість переглядів: 191

Фото без описуУ кожній лікарні Чернівецького району облаштовано пункти обігріву, які працюватимуть цілодово та у випадку критичного пониження температури повітря узимку. Таким чином, установи охорони здоров’я перетворилися на соціальний об’єкт підтримки населення. Це в майбутньому розвантажить “пункти незламності” та дозволить більшій кількості мешканців отримати захист в разі виникнення надзвичайної ситуації. Адже збереження життя і здоров'я громадян має першочергове значення.

✔️Усі вони обладнані всім необхідним: теплом, освітленням, санвузлами, місцями для відпочинку, запасом теплих ковдр. За необхідності у виделених окремих кімнатах для надання медичної допомоги чергуватимуть співробітники швидкої допомоги або медичні працівники.

♾️ При відвідуванні та здійсненні моніторингу підготовки пунктів заступником начальника Чернівецької районної військової адміністрації Сергієм Фалібогою та начальником відділу охорони здоров’я, молоді та спорту Чернівецької районної військової адміністрації Інною Березовською було відмічено, що керівники та колективи закладів охорони здоров’я виконали величезний комплекс заходів щодо безперебійної роботи пунктів обігріву.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь