Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Волонтером може бути кожен!»

Дата: 05.12.2022 16:09
Кількість переглядів: 241

Фото без описуВсесвітній день волонтера відзначається щорічно 5 грудня починаючи з 1985 року, коли Генеральна Асамблея ООН запропонувала урядам відзначати саме цей день, як день добровольця.

Сьогодні волонтери сприяють перемозі України та збереженню її державності, не чекаючи за це винагороди. Вони стали надійним фронтом допомоги та підтримки українській армії, а також українцям, які отримали непритаманний через війну з росією статус «внутрішньо переміщених осіб».

📜 Начальник районної військової адміністрації Дмитро Козарійчук привітав волонтерів зі святом та вручив Подяки за суспільно-корисну працю, ініціативність, чуйність, активну участь у своїй діяльності, патріотичну громадську позицію, надання допомоги Збройним Силам України, підтримку внутрішньо переміщених осіб та з нагоди Всесвітнього дня волонтера.

💬«Дякую кожному і кожній за надання різнобічної допомоги населенню, особливо зараз в умовах бойових дій в Україні, коли кожен розуміє ступінь відповідальності за майбутнє країни», - додав Дмитро Козарійчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь