Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У неділю в Україні відзначають День працівників сільського господарства.

Дата: 18.11.2022 15:35
Кількість переглядів: 177

Фото без описуЗ цієї нагоди сьогодні начальник районної військової адміністрації Дмитро Козарійчук привітав найкращих фахівців галузі.

💬«Сільське господарство дуже інтегрувальна сфера діяльності. Вона потребує постійного розвитку, натхнення й мотивації людей, які є частинкою аграрно-промислового комплексу країни. Лише поєднання усіх цих компонентів дає успішний результат. День працівників сільського господарства ‒ це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі та в місті щодня долучається до важливих аграрних справ, дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання. На сьогоднішній день це є яскравим підтвердженням цього», - привітав присутніх Дмитро Козарійчук.

🤝За значний особистий внесок та успішні досягнення у сфері сільського господарства, сумлінну працю, високий професіоналізм, активну участь у волонтерській діяльності, надання допомоги Збройним Силам України, підтримки внутрішньо переміщених осіб та патріотичну громадську позицію та з нагоди Дня працівників сільського господарства України фахівцям аграріїв району були вручені Почесні грамоти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь