Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чернівецька районна військова адміністрація в унісон з усією країною активно працює над налагодженням партнерських відносин з країнами ЄС

Дата: 15.11.2022 16:04
Кількість переглядів: 194

Чернівецька районна військова адміністрація в унісон з усією країною активно працює над налагодженням партнерських відносин з країнами ЄС, особливо зараз, коли рф повномасштабно використовує агресію проти України.

🖇️ Крок за кроком формується предметна співпраця з керівництвом округу Rendsburg-Eckernförde (Німеччина) та безпосередньо його керівником районної адміністрації Др. Рольфом Олівером Швеммером (Dr. Rolf-Oliver Schwemer).

Вчора, 14 листопада 2022 року, відбулась сесія місцевої районної ради (Німеччина), яка була спрямована на обговорення ситуації в Україні через військові дії спровоковані російською агресією. Перед депутатами виступив начальник районної військової адміністрації Дмитро Козарійчук, який проінформував німецьку сторону про реальний стан справ у Чернівецькому районі та в країні в цілому, закликав до необхідності надання гуманітарної допомоги та реалізації на партнерських засадах ряду взаємовигідних ідей спрямованих на забезпечення розвитку наших територій.

🙋🏻‍♂️Депутатським складом рішення про подальшу співпрацю між Чернівецьким районом та округом Рендсбург-Екернферде було підтримано одноголосно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь