Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В рамках реалізації проєкту «Муніципальні партнерства з Україною» та грантових можливостей, які пропонує проєкт відбулась чергова онлайн-зустріч з представниками району Рендсбург-Екернферде (Німеччина)

Дата: 11.11.2022 17:26
Кількість переглядів: 284

Фото без описуВ рамках реалізації проєкту «Муніципальні партнерства з Україною» та грантових можливостей, які пропонує проєкт відбулась чергова онлайн-зустріч з представниками району Рендсбург-Екернферде (Німеччина🇩🇪).

🌐Участь в онлайн-зустрічі взяли начальник районної військової адміністрації Дмитро Козарійчук, перший заступник начальника - Сергій Фалібога, заступник начальника - Каріна Поп, представники структурних підрозділів РВА та ГУ ДСНС України у Чернівецькій області, а також з німецької сторони - керівник адміністрації округу Рендсбург-Екернферде, Др. Рольф Олівер Швеммер та керівник відділу у справах сім’ї та молоді Томас Фьорсте.

☝🏻Нагадаємо, що округ Rendsburg-Eckernförde (Німеччина) виявив бажання підтримати Україну в цей важкий час та налагодити контакт з громадами України.

🔄 Передусім, під час сьогоднішньої зустрічі були обговорені практичні кроки передачі одиниць пожежної техніки та взаємодії щодо посилення безпеки. Визначили шляхи подальшої співпраці.

🤝Також Др. Рольф Олівер Швеммер надав невимушене запрошення українській стороні взяти участь у засіданні сесії їхньої місцевої ради, яка відбудеться 14 листопада 2022 року.

Водночас, начальник районної військової адміністрації Дмитро Козарійчук сказав, що Чернівецька РВА завжди відкрита до конструктивної співпраці і готова віднайти шляхи для реалізації даного проєкту, оскільки кожна закордонна допомога наближає Україну до перемоги!🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь