Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Питання функціонування закладів освіти в осінньо-зимовий період з року в рік ніколи не втрачає актуальності та завжди вимагає підвищеної уваги.

Дата: 11.11.2022 10:29
Кількість переглядів: 143

Фото без описуПитання функціонування закладів освіти в осінньо-зимовий період з року в рік ніколи не втрачає актуальності та завжди вимагає підвищеної уваги. А через військову агресію весь цей процес ускладнюється ще й тим, що, крім проведення традиційних заходів, треба дуже ретельно прорахувати всі потенційні ризики, аби запобігти їм, знайти необхідні кошти та вчасно оформити та подати документи для відшкодування комунальних послуг. Звичайно, особлива увага звертається на ті установи, які приймають внутрішньо переміщених осіб.

✔️Начальниця управління науки та інновацій Департаменту освіти і науки обласної військової адміністрації Яна Тихохід та начальниця управління освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту районної військової адміністрації Людвига Цуркан здійснили робочу поїздку до Кіцманської територіальної громади, відвідали Кіцманський фаховий коледж закладу вищої освіти "Подільський державний університет" та разом з керівництвом громади та закладу обговорили механізм відшкодування коштів за комунальні послуги, подальше безкоштовне проживання 124 внутрішньо переміщених осіб у гуртожитку та проблемні питання, пов’язані з початком опалювального сезону.

♾️ Чернівецька районна військова адміністрація та начальник Чернівецької РВА особисто неодноразово надавали допомогу установі у вирішенні питання забезпечення твердим паливом, побутовим обладнанням, одягом для переселенців, тому і надалі підтримка та вирішення нагальних питань життєдіяльності закладу будуть в пріоритеті та триматися на контролі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь