Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні відбулася ХV сесія районної ради VIІІ скликання.

Дата: 01.11.2022 18:05
Кількість переглядів: 162

Фото без описуСьогодні відбулася ХV сесія районної ради VIІІ скликання. У роботі пленарного засідання взяв участь начальник районної військової адміністрації Дмитро Козарійчук.

?????На Порядку денному депутати розглянули питання про внесення змін до рішення Чернівецької районної ради від 07.06.2022р. №25-13/22 «Про передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст району» та рішення Чернівецької районної ради від 21.07.2022р. №43-14/22 «Про передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст району», про внесення змін до рішення XXXV сесії Кіцманської районної ради VII скликання від 05 березня 2020 року № 595-35/20 «Про затвердження списку присяжних Кіцманського районного суду», про звернення депутатів Чернівецької районної ради VІІІ скликання до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо необхідності визначення пріоритетів бюджетного фінансування, спрямованих на забезпечення обороноздатності держави та соціального захисту громадян при розгляді проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2023 рік», про затвердження списку присяжних Герцаївського районного суду та інші.

???????????Районні обранці ухвалили відповідні рішення з усіх питань, а також визначили шляхи вирішення найактуальніших питань життєдіяльності району.

Головував на засіданні очільник районної ради Руслан Домніцак.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь