Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пройшов тренінг психологічної підтримки для волонтерів України

Дата: 31.10.2022 17:00
Кількість переглядів: 150

Фото без описуСьогодні наша країна переживає тяжкі часи, а саме битву за власне життя. Збройні Сили України захищають нашу землю, та наших громадян. Місія педагога виховати громадянина здорового, як фізично, так і психологічно не менш важлива.

В ці дні волонтери, психологи та вчителі масово будуть стикатись з різними формами посттравматичних синдромів, як серед дорослих, так і серед дітей. Ми вже бачимо потребу людей, не тільки в матеріальній, а і в психологічній допомозі.

???? Враховуючи ці виклики, на базі Чернівецького ліцею №16 пройшов тренінг психологічної підтримки для волонтерів України. Цільова аудиторія: педагоги, медичні працівники, соціальні працівники, психологи, військові психологи, капелани, поліція, пожежники, волонтери.

?? Тренінг відбувся за підтримки Чернівецької районної військовї адміністрації, Почесного Консульства України в Сіетлі, Полтавської Богословської Семінарії, Pacific Ukrainian Society, UkrHelp Foundation.

????Перед початком начальник районної військової адміністрації Дмитро Козарійчук зустрів Почесного професора клінічної психології Тихоокеанського університету Сіетла, доктора Джона Тоберна, ад'юнкт- професора, доктора Джеффа Голгуіна та проректора Полтавської Богословської Семінарії Ігоря Скрипніченка.

???? «Зараз як ніколи потрібно тримати своє психологічне здоров’я у тонусі, адже в країні війна, й не кожен може впоратися зі стресовими ситуаціями. Особисто дякую вам за турботливість і підтримку. Саме такі тренінги допоможуть відновити психологічний стан людини», – зауважив при зустрічі Дмитро Козарійчук.

????????Розпочався тренінг з хвилини мовчання за воїнами, які віддали життя за волю України.

Далі викладачі навчили учасників заходу долати власний стрес завдяки технікам психологічної стабілізації, а також – надавати першу психологічну допомогу постраждалим від війни.

Висловлюємо щиру подяку усім учасникам тренінгу, нашим друзям із США????????, які мужньо підставляють плече у важкий для нас час, та керівництву управління освіти Чернівецької міської ради за допомогу та співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь