Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дiєва демократiя потребує активної участi молодих громадян у життi суспiльства та в процесах творення рiшень

Дата: 21.10.2022 15:46
Кількість переглядів: 121

Дiєва демократiя потребує активної участi молодих громадян у життi суспiльства та в процесах творення рiшень, а також умов, якi забезпечують таку участь. Європейська Хартія участі молоді в місцевому та регіональному житті, Національна молодіжна стратегія України до 2030 року спонукають владу забезпечити необхідні умови для розвитку повноцінної участі та інтеграції молоді в сучасне життя та її участь у розбудові майбутнього їх громади та регіону.

???????? За сприяння Чернівецької районної військової адміністрації, екзаменаційний департамент Кембриджського університету (Велика Британія) та авторизований екзаменаційний центр «Cambridge Club, UA037» (Київ, Україна) у співпраці з центром професійного розвитку педагогічних працівників Чернівецької міської ради провели презентацію-захист молодіжних інтерактивних англомовних проектів на тему «Ми - надія України» в рамках роботи молодіжного онлайн форум «Міжнародні молодіжні Лінгвостудії», мета якого сприяти розширенню і поглибленню міжнародних контактів з молоддю Європи, стимулювати молодь України до участі у житті громади та українського суспільства в цілому, створювати умови для самоактуалізації молоді як визначальної цінності України.

???? «Сьогодні не треба доводити, що молоді люди можуть внести значний внесок у життя суспільства та громади. Найкращим експертом у вирішенні проблем молоді є сама молодь. Молоді люди можуть висувати нестандартні ідеї та пропозиції, про які ніколи не подумали би дорослі. З іншого боку, ми високо цінуємо вчителів, які стимулюють та заохочують своїх вихованців до створення чудових соціально-значущих проектів та до процесу обговорення можливостей участі молодих людей у сучасному житті громади», - зазначила начальниця управління освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту Чернівецької районної військової адміністрації Людвига Цуркан на відкритті форуму.

Чернівецька РВА висловлює слова величезної вдячності кандидату педагогічних наук, доценту, керівнику підрозділу підвищення кваліфікації «Cambridge Club, UA037», Київ, Україна Веронії Мартинюк за реалізацію проєкту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь