Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформація для аграріїв:

Дата: 03.10.2022 14:52
Кількість переглядів: 307

Фото без описуДоводимо до Вашого відома, що Постановою Кабінету Міністрів України від 27 вересня 2022 р. № 1065 «Про внесення змін до порядків, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 р. №738» внесено зміни до Порядку надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства та порядку надання грантів та створення або розвитку тепличного господарства. Зокрема,зміни стосуються умов надання грантів на будівництво модульної теплиці: відповідно до типового проекту  орієнтовною площею 2га (не менше 1,6га та не більше 2,4га) з кількістю створених нових робочих місць не менше 14 на 1га модульних теплиць шляхом будівництва (встановлення) модульної теплиці, придбання засобів виробництва (садивний матеріал, насіння, технологічне обладнання), покриття витрат на їхню доставку та введення в експлуатацію.

Крім того,  Міністерство аграрної політики та продовольства України створило електронний сервіс – електронний кабінет запиті та бронювання  військовозобов’язаних.

Як повідомив державний секретар Міністерства аграрної політики та продовольства  України Віктор Канцурак, кабінет створено для спрощення процедури подачі документів та пришвидшення обробки заяв на бронювання військовозобов'язаних працівників підприємств, установ і організацій агропромислового комплексу.

Отож відтепер процес бронювання  військовозобов'язаних  буде проходити набагато простіше. Тому надалі просимо користуватися спрощеною процедурою подачі заявок.

 

Як подати заявку:

1. Увійдіть у кабінет запитів на бронювання  https://cutt.ly/lVJqRx4

2. Авторизуйтесь за допомогою особистого ключа КЕП. Після цього ви зайдете в особистий кабінет і отримаєте детальну покрокову інструкцію щодо подальших дій.

3. При першій авторизації в системі необхідно заповнити та зберегти реєстраційні дані в картці «Профіль організації».

4. після внесення цієї інформації можна розпочати формування запиту на бронювання або розбронювання. Увага! Система не дозволяє вносити військово-облікові спеціальності, які не підлягають бронювання.

5. Сформований запит необхідно підписати КЕП, після чого його автоматично буде надіслано на розгляд до Мінагрополітики.

 

УВАГА! Електронний кабінет запитів на бронювання зараз працює в тестовому режимі! У разі виникнення додаткових запитань пишіть нам на електронну адресу: mobplan@minagro/gov/ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь